..

jag är trött på allt. orkar inte skriva idag, orkar ingenting. vill bara umgås med min familj. kanske skriver ikväll eller imorgon, oklart men jag är inte direkt i mitt esse just nu. ha en fin fredagskväll! love.

Tänk om jag var han då kan jag fixa ihop dig med honom

Godkväll eller ja..

Har precis varit med Stephanie och vi kollade på Humanoid city asså jag vet inte hur många gånger jag sätt den, det var iallafall med, det blev mycket sjungning och skratt. Idag har jag inte skrivit för jag har helt enkelt inte haft lust. Det blir ofta så att efter någon vecka så tröttnar jag på att blogga men jag ska försöka att inte tröttna. Nu ska jag gå och göra ordning något att äta jag är DÖDSHUNGRIG. och imorgon har vi sovmorgon till 10:20 väldigt skönt då får man sova lite.

P H O T O S H O P

yey, nu har jag fixat photoshop, tack världens bästavän & bror charlie!
sitter här och försöker lära mig lite i photoshop eftersom jag suger, kan verkligen ingenting, så therese skulle komma över och hjälpa mig! jaja, ska väll laga mat snart kanske, och sen vet jag inte. kanske skulle träffa paulina men vi får se hur det blir med den saken. vi hörs! love



You don't know what you got

Sorry för världens sämsta uppdatering men jag har inte orkar blogga, har ätit toast och kollat på beck, det är tamefan mitt liv, så jävla underbart! Den här gången blev det Hämndens pris, jävligt bra. Ikväll vetefan vad som händer men någonting hoppas jag på, orkar inte sitta inne helt ensam haha. Ska kolla runt lite nu och kolla om någon vill leka med mig, får hoppas på det bästa hihi. peace!

Waste my time

Godmorgon! vaknade av ett telefonsamtal av ceciilia klockan tjguo över sju, skit pigg som alltid haha.. jag gick direkt upp och gjorde iordning mig, så nu är jag klar och ska bara äta något och sen borsta tännderna. Jag är omänskligt trött och fryser som fan och hittar ingen tjocktröja haha mitt liv är bra jobbigt ibland alltså haha.. men vi ska cykla vid tio över så ska äta något nu, ha en bra dag! puss




jeans - Bikbok
Tröja - Vila


You are my angel, save me from danger

kvällen spenderades ute med margarita, vi satt och prata utanför en trapp i säkert en timme tills vi upptäckte en gigantisk spindel, jag överdriver inte om jag säger att kroppen va typ 1,5 x 1,5 i storlek.. fyfan så vidrigt det va, vi stack in till margarita istället och satte oss vid datorn och myste, åt lite äpple och lyssnade på musik. en väldigt fin onsdagkväll vart det ändå! nu ska jag nog ta mig någonting att äta och sen gå och lägga mig, är jävligt trött! vi hörs imorgon bitti, peace!


♀♂

Jag är tillbaka på ruta ett nu. Jag hade byggt upp ett liv, en grund för att må bra. Allt funkade felfritt tills nu, tills nu då jag inser vad jag saknar i mitt liv, jag saknar kärlek, närhet & framför allt trygghet. Finns ingen jag kan luta mig tillbaka på, någon som alltid finns där no matter what. Allt rasar utan en minsta förvarning. Jag behöver någon, Vart är du? Kom till mig.. Jag behöver dig, jag kan göra allt för dig. Gå genom eld och vatten. Bara du finns här. Ger mig närhet och trygghet. Snälla?


dear autumn!

just nu vill jag bara handla massa höstkläder, leggins, converse, kängor, stora halsdukar, stora stickade tröjor, kavajer, snygga jeans, ååh vad underbart.. tror aldrig jag längtat såhär mycket till en årstid någonsin. saknar känslan av att frysa lite granna, bara lite så man får en anledning att mysa extra mycket. åh.. kom nu!


hur fin?! 499:- från h&m


I will be right here waiting for you

nyss hemkommen från första dagen i skolan, rätt värdelöst men man ska ju inte klaga. vi hade inga lektioner utan vi pratade och fyllde i några papper bara, när jag kom hem lagade jag toast och satte på en beckfilm, känner för att koppla av lite. Cecilia kanske kommer över snart och lämnar en ny säsong av vänner, skönt! men vi hörs snart, ska kolla lite på Gunvald<3 nu, kyss!




First day of school

Nu är man hemma efter första dagen i skolan. den var seriöst onödig vi gjorde typ inget. Vi satt och prata om praon med nån lärare i aulan och skrev på lite papper och gick hem. ska kanske va med steffi sen vi får se om jag inte är det drar jag hem till Alva med en vänner säsong som hon ska låna. Annars kommer jag bara ta det lungt är helt slut eftersom jag sov typ fyra eller fem timmar i natt.


så fin man kan va


Godmorgon Solstrålar!

jag hade väldigt svårt att sova igår.. låg vaken i flera timmar och vred mig och vred mig.. kollade på film, lyssnade på musik, öppna fönstret.. gjorde allt för att försöka sova men det gick inte.. sen tillslut vid två måste jag ha deckat för när jag vaknade vid sju så hade jag fått sms vid kvart över två.. fan jag känner mig som ett levande lik, det kan inte vara okej för mänskligheten att vakna såhär tidigt. nu ska jag borsta tänderna och fixa mitt hår och så och så.. och sen vid halv nio är det bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg till.. skolan.. ja juste, dags för plugget! känns lagom overkligt men man kommer nog in i det ganska snabbt, nej nu ska jag borsta håret (wow alva borstar håret, första gången den här månaden!) peace.


jag fastnar verkligen inte på kort idag, nya leggins från jc är på!


High school never ends

Goodmorgon

Idag är det skola jag skulle gått upp klockan sju men som jag är så ställer jag alltid fram den lite hela tiden för att jag inte orkar gå upp. Men om jag ska hinna fixa lite så är det bäst att jag börjar. Alva kommer vid åtta sen cyklar vi iväg i det nog kalla vädret som det ser ut att vara men vem vet det kanske är varmt. nu ska jag gå och klä på mig och fixa håret ha en bra dag.

Godnatt

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, imorgon ska man upp tidigt eftersom då börjar man skolan igen. Fan vad sommarlovet har gått fort. Känns som att jag inte gjort nåt alls. Men det ska väl bli lite kul att börjar igen fast det känns konstigt att börja nian. Man måste välja gymnasium och just nu vet jag inte vad jag vill bli eller det skulle va kul att jobba inom sjukvård men vill jag det är det väl bäst att jag börja plugga som fan nu. Men vi hörs imorgon.


En jätte fin sminkning av johanna, det blir nästan bra som halloween eller ja...


Taaacco!!

Nu ska jag och Alva laga mat, man får se hur det går. men som tur lagar vi typ det enklaste. taco bilder kommer sen.

John Frusciante

det här kan vara det bästa inom musikväg.. eller iallfall bland dom bästa, så underbar röst! lyssna lyssna lyssna!

ligger här och lyssnar på musik och pratar med marcus på msn, finns inget annat att göra. harr panik för skolan börjar imorgon och då är det inte långt kvar tills jag måste välja gymnasium och jag vet inte vad jag vill bli, just nu gäller det att ge allt jag har, plugga som en galning, fast det blir inget problem, jag gillar att plugga. det är avslappnande, men att inte veta vad jag vill bli är riktigt jobbigt, får panik och ångest. Antingen satsar jag på något inom politik, eller något annat. men det jag vet är att jag vill stå för mina åsikter och diskutera, det är mitt mål!

ELVIS PÅ HÖGSTA VOLYM

ibland är livet bra bra alltså, musik på högsta volym, att njuta av den sista lediga dagen. att bara ta det lugnt. snart ska jag börja leta lite kläder att ha på mig imorgon, hade inte pengar till legginsen som den fattiga människa jag är hade jag bara ca hundratrettio kronor, det kommer man tyvärr inte så långt på.. ska nog försöka få i mig någonting att äta och sen ringa cecilia, vi hörs senare. LOVE!


oh så snygg man är..


im looking for some hot stuff baby this evening

godmorgon! har haft en sjukt jobbig natt. vi tre i en säng, och jag låg i mitten.. fyfan säger jag bara. idag ska jag försöka ta mig ner på stan och kolla om jag har råd med ett par sjukt jävla snygga leggins för annars har jag ingenting att ha på mig imorgon när skolan börjar.. och det vore ju inte så jävla roligt att komma naken första dagen! nu dissade mina kära vänner mig för att äta frukost och självklart kunde dom inte vänta så jag får snabba mig med detta inlägg och gå till dom för min mage hungrar mer än någonsin! vi ses sen när jag kommer hem, peace!

Jag och Therese finare än någonsin






från kylan in i värmen

sitter hemma hos cecilia, therese och hon sminkar sig med massa cpsmink i ansiktet haha, jag målade en halva men tröttnade.. jag vet att uppdatering har vart sämst ikväll men har vart ute och när jag vart inne har jag inte haft något att skriva om.. jag är på hemskt humör och vill antingen älska eller hata, skrika eller skratta. vet inte vad som är fel men något är det och det stör mig. nu tänker jag och mitt röda läppstift checka facebook och sen typ.. sova. godnatt readers<3


its getting dark, much too dark to see

kom hem från cecilias frisör för ett tag sen och ställde mig och laga mat.. en svårlagad måltid.. pulvermos och köttbullar värmda i mikron haha, så jävla underskattat! kvällen är lite osäker men tror jag ska träffa cecilia och så kanske vi drar ut. får se, just nu kollar jag på vänner och tänker fortsätta med ett tag haha, vi hörs snart! love!


Love is forever

Nu är jag hemma från frissan efter att ha suttit där typ i fyra timmar, och jag är inte helt nöjd med färgen tyckte inte var tillräckligt ljus men det gick inte sa de eftersom jag hade så mörk innan så om ungefär en vecka ska jag dit med mamma så ska dom få fixa lite på det mer. Snart ska jag iallafall äta sen ska man typ träffa Alva.

Bilder kanske kommer upp lite senare idag.


Two New Pictures








I could be right, I could be wrong...

seg dag väntar.. ska vara barnvakt åt mina kära lillebror idag mellan typ 2 till 4, inte så farligt men ändå lite drygt, för skulle följt med cecilia till frisören när hon färgar håret.. men får komma dit efter, måste se den stoora förändringen! nu ska jag äte lite lunch och sen klä på mig och ringa margarita, hon har mina shorts, måste ha dom!

vad söt jag är...


Ringring

Godmorgon

Nu har jag och johanna vaknat hon kom typ elva på natten igår, bara för hennes träning sluta rätt sent. Om en timme ska vi dra till natta för jag´och natta ska ringa någon. Får bara hoppas att hon är vaken det bruakr hon inte va. Efter det drar vi till frisören för att jag ska färga håret jippi, få se om Alva hinner komma dit runt fyra

följ mig till dom gråa höga husen bakom järnvägsspåren

skön kväll med skönt folk, älskar när allt bara flyter på utan krångel och utan skit.
gick ut vid kanske åtta och träffade på alla vid ica och vi drog oss mot heidenstamsdagiset och satt där och chillade ett bra tag, sen strosade vi vidare hela kvällen till olika ställen och bara luffade, riktigt skönt med mycket skratt och vilda diskussioner som alltid med grabbarna! nu sitter jag här och äter mackor och juice och lyssnar på musik, ska väll chilla här vid datan ett tag och sen krypa ner i sängen och kolla lite vänner kanske. hoppas ni haft en bra söndagskväll allihopa! puss!


bild från midsommar 09..


Grönan

En sak inträffa mig när jag var på grönan, jag har faktiskt börjat tröttna på den. visst det kan va kul när man åkt några attraktioner men sen blir jag uttråkad. Jag tycker inte att det är lika roligt längre som jag tyckte förut.










beacause you live...

jag är så jävla irriterad. vet inte vart jag ska ta vägen, vill ut och hitta på något men det sket sig eftersom vissa personer gör mig besviken. så får se vad som händer senare, vi ska iallafall äta kräftor ikväll så det blir mys, sen kanske jag träffar lite människor ikväll, får hoppas på det! nu ska jag kolla runt på lite kläder har ändå inget annat för mig, peace!


sen att man inte fastnar på bild gör ju inte saken bättre haha..


think about me.. all the time

vaknade väldigt sent idag, för cirka tjugo minuter sedan. sent som fan men det va lagom skönt.. just nu sitter jag helt inne i tv:n och kollar på... *trumvirvel* TV-SHOP! så jävla intresssant haha.. nej men fyfan så patetiskt det är, alla är sjukt dramatiska och ba, innan jag hitta den här gick jag jämt runt med håriga ben för jag fick eksem av att raka.. bla bla.. så jävla tragiskt.. or not. nej fyfan vilket klagoinlägg dethär blev, ska gå och lugna mig med lite mat, hörs snart!


Ändrade planer

Godmorgon

Idag skulle jag vart med när vi firar Lennart men det blev lite ändrade planer när farmor ringde igår och fråga om jag skulle med till Grönan med små kusinerna, visst den äldsta är typ fyra år yngre än mig men jag åker nog hellre med på det, annars lär jag sitta och tjata att jag vill åka hem hela tiden. Och det gillar inte pappa. Snart ska vi iallafall hem till mamma så att jag kan hämta andra kläder för jag hade inget att ha på mig. Sen bär det av till stockholm.


ORION

ni vet filmen orion? den är inspelad här i uppsala där jag bor, vissa scener är typ 20 meter från min lägenhet! så jävla ballt haha, jag såg när dom spelade in här i heidenstam, fan jag vill se den nu nu nu! känns sjukt soft att gatorna jag går på varje dag, gatorna där jag i princip typ lever på att där har det spelats in en så stor film, ska bli skitroligt att se den! och dom sa i en intervju att heidenstamskolan kanske skulle bli först med att se den, i den skolan går jag, det vore sjukt roligt isåfall! för han som gjort filmen gick i heidenstamskolan och det är inte direkt varje dag sånt här händer, haha inte värsta grejen kanske men det är lite roligt att se buskarna, träden och gatan i en film! och just här i lilla ruttna heidenstam haha.. sjukt ballt!


du säger väll till om jag ska gå?

vill bara säga att jag älskar min familj över allt och att jag mår så himla bra när jag umgås med min släkt!
kvällen var iallafall jättetrevligt med god mat och prat med släkten! ska träffa simon & the crew snart blir trevligt! har inte så mycket mer att tillägga så slänger in lite bilder, sorry för kass kvalitét men dom är tagna med mobilen..


nya kusinen Elias, hur söt?!


busig egobild inne på toaletten..


Elias och mormors bröst hehe.


älskade kusin Leah!

mumla inte..

Nu har jag kommit hem till pappa, efter att han hämtat mig skulle han lämna ett par nycklar hos farmor och jag fråga hur lång tid det skulle ta eftersom han alltid ska typ stanna där i 100 år när vi åker dit och han sa att det bara skulle ta fem minuter sen fick han för att att ta med äpplen hem så jag gick in och prata med farmor och hon sa då att hon och Björn (farmors kille) skulle fika och fråga om vi också ville det så jag mumla typ ett nej men i hennes skalle hördes det som ett ja så då fick jag sitta där och dö i en timme med huvudvärk. Imorgon blir det hammarskog eftersom Lennart fyller oj fyllde år för typ två veckor sen. Sen bär det hem och ska träffa johanna på måndag följer hon med till frissan för färgning. Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite på tv.


 Farmor och Björn

Music

orden vill inte bli till meningar idag.. så obeskrivligt jobbigt, måste verkligen tänka efter om orden passar in tillsammans i en mening. tragiskt, därför tänkte jag lägga in lite musiktips, så blir det iallafall någonting!

Tracy Chapman - For my lover



Ben Harper - She's only happy in the sun


John Frusciante - The past recedes


Antony & The Johnsons - Fistful of love

SolsolSol

Snacka om att det är varmt ute, Jag skulle egentligen vart med johanna men jag känner men inte så bra. snart kommer pappa och hämtar mig får se vad han har planerat att hitta på.


det här har jag på mig idag , enkelt

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor




chillerill med margarajta, ska på 30års kalas vid fem. vet verkligen inte vad jag ska skriva men såhär ser jag iallafall ut. Margaritas klänning från Åhlens och ett flätat skärp från gina tricot. lite smågulligt sådär. Jag uppdaterar innan vi åker igen. puss!


Please me like you want to

Fryser och är rejält hungrig, bra start på morgonen.. Sofie ligger just nu och sover och jag sitter här och smått möglar, har vart vaken i ungefär en timme nu och börjar få brist på saker att göra, börjar överväga att väcka sofie snart så vi kan käka lite frullebulle. Ska föresten köpa ny mobil snart, min börjar bli lite små trött. Man hör  inte mig när jag ringer, ibland lägger den av helt och hållet och jag får inga sms på en hel dag, och knapparna flippar ur lite hur som haver, ingen höjdare kanske haha.. tror iaf att det blir en Sony Ericsson Elm, färg är tveksamt.


For my lover - Tracy Chapman

Sitter här med sofie, vi äter lite mackor och myser lite. kvällen vart väldigt trevlig haha, först fick jag soffan och therese något ryck och klädde ut oss till jagvetintevad, vad hette vi.. typ.. Kandie Suckalot, Ms Wantsalot & Mrs Sportalot. fick inga bilder men vi såg fan inte kloka ut. sen mötte vi iallafall upp simon and the crew haha och vi chillade mest och kollade in på peddogubben, alltså det är fan inte okej.. han står helt naken och kollar ut genom fönstret jämt.. jaja nog om det, vi kom iallafall in nyss och kvällen lär väll inte bli mer spännande än såhär, vi hörs sen! peeaace.


We made it out.. i think

Godnatt

Nu ska jag sova, imorgon (idag) ska jag upp tidigt för att vara med Johanna en stund få se vad vi hittar på sedan kommer pappsen och hämtar upp en sen bär det av till hem till honom. vi hörs senare.

Hemma från Cargo city eller vad det nu heter..

Jag skulle ju ha åkt hem till pappa men eftersom han jobba typ hela natten så fick min mamma komma och hämta mig. Jag skulle nog ha kunnat va kvar om det hade funnits AC i bilen eller om det varit en aning svalare och om jag inte glömt kvar mobil laddaren i väskan som vi lämnade i andra bilen. Och utan mobilen så blev det väldigt tråkigt. Så nu har jag kommit hem och ska nog hoppa in i duschen efter jag suttit och dött i bilen av värme. Och juste kul att ni nya läsare har hittat hit hoppas ni tycker om bloggen.




jag vet ingenting om dig

åh vart jätteglad när jag loggade in på bloggen och såg att vi hade blivit veckans blogg hos FEBB's, hoppas ni stannar ni som kommit hit! tack föresten för dom söta komenterarena som ni lämnar, ska uppdatera massa nu!

kom iallafall nyss hem från stan, jag och herman gick runt och snackade och sen mötte vi upp therese och ida och herman skulle gå och träffa lite andra människor så jag fortsatte med t & i, vi gick runt i affärer och bara chillade. det är föresten så jävla äckligt varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. ska hoppa in i duschen snart och sen göra  mig lite iordning tills sofie kommer. vi hörs snart!


O U T F i T








she's only happy in the sun

har sovit väldigt dåligt, vi har legat tre stycken i therese 1.20 säng.. väldigt trångt och med ett täcke att dela på haha.. jag ska alldeles strax bege mig till stan på min vackra cykel & träffa herman! alldeles för längesen man träffa den pojken. ska bli väldigt trevligt faktiskt. strosar väll runt med honom på stan ett tag och sen ikväll kommer soffan hit och sover tror jag, blir mysigt. juste, såg på therese blogg att hon tagit bild på mig och cecilia när vi sover, hämnd sa hon att det va.. men man blir ju lite smågullig när man sover haha..




Hemma från Therese

Godmorgon

Jag gick nyss hem från Therese och det är jätte varmt ute. snart ska mamma skjutsa mig upp på stan för att möta pappa så man kommer väl sitta och dö av värme hela dagen i en bil , han ska visst jobba hela natten så jag får väl antagligen ta med något så att jag inte dör av tråkighet annars kan jag väl bara sova. Nu ska jag packa ihop lite saker för helgen. På söndag fyller Lennart år eller han har typ redan fyllt år men vi ska typ fira honom nu, verkar konstigt tycker jag, aja vi hörs imorgon.


Sooova

Nu sitter vi hemma hos Therese. Alva och Therese sitter nu och kollar på någon konstig film och dreglar till Channing Tatum. själv funderar jag nu att gå och lägga för jag är otroligt trött.när jag vaknar ska jag nog kolla med pappa sen om jag kan åka hem till honom nu när jag ändå ska dit på söndag och jag har ju ingenting att göra i helgen så jag kan lika gärna göra ingenting där. aja men nu loggar jag ut.
Godnatt

confused

jag är förvirrad av mig själv och mina egna känslor. känner hur mina känslor blandar ihop sig och jag kan ingenting göra för att dom ska räta ut sig. kan bara se på när jag förstör mig själv. långsamt men ändå synbart från rätt synvinkel. från mitt inres ögon är jag helt sönderbruten, men utifrån är jag hel. jag är så förvirrad av att inte längre veta när jag mår bra och när jag mår dåligt, såna enkla saker blir så svåra att förstå..

Frisör Besök

Är nu hemma från Alva och nu kommer lite bilder från Alvas besök på frisören.











Vad är det som bekymrar Sara Wehn

kom nyss hem från frisören Sören, eller typ.. satt där i två timmar och det resulterade i svart hår, vet inte om jag är nöjd eller inte, men det blev en jämn färg och det är huvudsaken haha.. men jaja efter frisörbesöket åkte vi till donken och sen vidare hem, nu sitter vi här och dör av värme.. kan det inte snälla bli hööst nu?! ikväll blir det att kolla på green street hooligans med therese och förmodligen cecilia, sen sover cecilia här för hennes mamma ska ta hem Roberta! (en kille dårå...) jaja, nu ska vi väll hitta på något, cecilia lägger in bilder senare på besöket.
peaace oout!


svartsvartsvart..


I took the death of hope to let you go

dagens planer består av hårfärgning och allmänt chill med cecilia!
hade på mig assnygg kläder och så informerar mamma mig om att det är jäättevarmt ute så det blev att byta om då.. till shorts och linne, spännande.. jaja, ska ta och ringa cecilia nu och se vad hon håller på med. tror det blir en cykeltur till stan, för fattig som man är har man inga busspengar haha.. peace!


Alva in a barbie world

Godmorgon

nu har jag vaknat och sitter vid datan medans sömntrutan Alva fortfarande ligger och sover, Idag ska Alva färga håret så jag följer förmodligen med. Nu ska jag försöka väcka henne sen får man se om det finns något att äta till frukost här hemma.

this or that

Hångel | Pussar
Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln | Piercing i tungan
Nybäddat | Icke nybäddat
MSN | Skype
Förhållande | Strul
Vit choklad | Mjölkchoklad
ICA| Coop
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummi | Halstablett
Kärlek | Vänskap
Sova | Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder
Linser
| Glasögon
Bevakare | Vänner
Småbarn
| Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
läppstift | Läppglans
självmord | bilolycka
Feber
| Ont i halsen
One night stand | Förhållande
Kallt | Varmt
Vatten | Oboy
Cider | Saft
Vinter | Sommar
Snö | Regn


om du vet vad du vill

jag vet inte om cecilia sover eller inte, men hon låter iallafall haha.. jag börjar bli riktigt trött nu och min hand har fått ett cpryck och typ sticker som fan.. helt knas, min telefon är död och jag vet inte vad jag ska göra, måste hem imorgon bitti och ladda den innan jag sticker ner på stan och färgar mitt hår. tror cecilia följer med, hoppas det haha.. jaja, vi hörs imorgon, godnatt!


monopol och sura miner..


alva är så charmig<3


söta tjejer..


alltså.. inte okej


smått handikappad


lets start the game!


tröstäter..


fortsätter med tröstätningen..


alvas slutliga kapital...

världens bästa låt ♥


<3

nu ska jag till cecilia och baka chokladbollar, peace

säg ingenting tilll mig



jag har frisörskräck.. som andra folk har tandläkarskräck har jag frisörskräck, jag får typ hjärtattack när jag sitter i stolen och hon tar fram saxen.. rena rama helvetet.. fast det vart bra, bad henna klippa så jag kunde ha mittbena, gillar det faktiskt! ska dit imorgon igen och färga håret, för det hade hon tydligen inte tid med idag.. det har vart sjukligt varmt idag, så var tvungen att byta till shorts och ett linne haha.. kändes inte okej när man typ har trott att det vart höst..

efter frisören mötte jag och therese ida, och så har vi gått runt på stan och vart lite smått mongo, trevligt värre. ikväll får jag se vad som händer, tror jag tar det lugnt, mina ben är dööda.. så äckligt jobbigt.


Systemkamera

Nu funderar jag på att skaffa ny kamera och den här gången en systemkamera, med tanke på hur mycket bättre bilder dom tar. Men frågan är vilken ska man köpa Nikon D3000 eller D5000?



But if you want I'll try to love again

godmorgon solstrålar!
idag skiner solen vilket jag inte tycker är så bra, är trött på att ha på mig shorts och det blir så varmt med leggins och tröja haha.. men vill man vara fin får man lida pin, vare inte så den gick? iaf, jag vaknade för ca en halvtimme sen, gick hem direkt och nu sitter jag här, påklädd och så, ska bara fixa mig lite sen är jag ready to go, men om jag känner therese rätt ligger hon fortfarande i sängen.. haha det var hennes idé att åka ner vid tolv.. jaja, skitsamma. nu ska jag äta lite frullebulle..




söt tjej haha..

i want you by my side..

godkväll, godnatt? eller vad säger man.. jaja, hur mår ni? här är det bra iaf.
vid halvtolv gick jag hem till therese för det var meningen att jag skulle sova här men känns inte som att det blir mycket sova haha.. jag spelade spel på therese mobil i en timme typ tills jag insåg att jag inte skulle klara en viss bana då vart jag asirriterad och stängde av skitspelet haha.. dålig förlorare? ja! vi har iaf hunnit med en hel del, blandannat plommonätande, stoppa in min hand i hennes mun, konsekvenserna av det ( bitmärken på knogarna.. ), en heel del skratt och gråt.. glädjetårar dårå, men iallafall! jag ligger och njuter av att det blåser lite här inne för innan var det skadligt varmt haha! funderar på att sova nu för ska upp vid elva imorgon för jag och therese ska bege oss in till stan och träffa medina, och senare vid tre ska jag klippa mig! jag skriver en snabbis imorgon innan vi åker och slänger in en dagens outfit, som det så fult kallas haha..

peace out bitches!

järnvägsspår<3



Det fladdrar till som i en dröm
En pojke gräver ner sitt fynd
och röjer undan bland bevisen
Dom tysta kvällarna i snön
Dom höga lamporna som tänds
över den spolade isen

Jag var inte ensam
Jag är inte ensam nu
Vi känner varandra genom
tusen fenomen

Du var redan där
Min dröm var redan du
Den metalliska luften
Där i åttiotalets sken

Du säger väl till om jag ska gå
Du säger till
Eller följ mig till dom gråa, höga husen
bakom järnvägsspåren
Om du vet vad du vill
Om du vet
har du ingenting att hämta här
Ingenting att hämta här

Den lilla pojken i ett blänk
Med knäna hårt mot frusen jord
Han gömmer nåt därunder
Långa rader av garage
och långa rader av små ord
och allting som gick sönder

Jag var inte sjuk
fast lite blek i hyn
När dagarna gick framåt
var jag kvar nån annanstans
Och du tog mig in i cirkeln
Du begåvade min syn
Med sövande narkotika
och vaken stimulans

Du säger väl till om jag ska gå ...

Det jag minns när jag är här
Det som verkligen satte spår
Är skymningen och ljuset
Mellan husen där vi var
Jag vet ingenting om dig
Inte om du ens förstår
Du var tonen från en tid
från en vinter i en stad

Du säger väl till om jag ska gå ...


tv4 + politiker = BAAD

Jag var nyss med Nathalie vi spelade lite rockband och samtidigt som jag sjöng åt jag bröd, vi var iallafall på stan för natta skulle köpa nåt spel och kolla prao sen skulle vi kolla nån jobbgrej. Natta fråga på holmlunds sen när vi kom ut där ifrån så kom tv4 fram och skulle fråga några frågor om valet typ så tar dom fram en typ map och så kan man bläddra mellan massa bilder på politiker och så frågar dom om vi kunde namnen på uppsalas politiker på bilderna och man kan säga att det kunde vi inte så det blev väldigt pinsamt. sen när vi cykla hem ser vi ju självklart på en affisch en av bilderna som de visa.

Sen när vi kom till stället så var det alldeles för lång kö så vi åkte hem för att ringa men det var typ upptaget på kontoret i 20 minuter sen när vi ringer på ett annat nummer så säger dom att han vi ska prata med är ledig och inte kommer dit förrän på torsdag.


And love is just a camouflage for what resembles rage

idag är en dag då jag inte kännner något, när jag känner mig tom. utan känslor, inte vet om jag är glad eller ledsen, inte vet om jag mår bra eller dåligt. inte vet om jag är hungrig eller inte, känner ingenting. vet inte hur jag ska ta mig ur det, har såna här perioder ibland då allt bara slocknar inom mig. då gnistan försvinner, hur mycket kärlek jag än skulle få skulle inte gnistan tändas igen.. fast jag vet att imorgon kommer allt vara normalt igen, även fast det känns som om jag skulle kunna lägga mig och dö nu utan anledning, det har inte hänt något, jag bara existerar inte.


Smelly cat, smeeelly cat

Godmorgon

Sitter och äter frukost till vänner väldigt mysigt. senare idag drar jag och natta ner till stan för att kolla nån jobbgrej. Första gången man typ ser henne på sommarlovet woow, hon har ju typ spenderat hela sitt sommarlov i berkinge. Sen undrar man när Therese hade tänkt sig att hämta sina grejer som ligger överallt och stökar?
Och om åtta dagar börjar skolan. Någon som längtar hah..


En bild på Natta är hon inte vacker


The first cut is the deepest

sitter här med idapida, vi har nyss ätit fruksot och så.. therese sitter i min brors rum och leker med lego med honom.. inte okej, gårkvällen var lagom knas, allt hände på samma gång, därför jag inte uppdatera något. den innehöll iaf, gråt, skrik och letande efter personer här i heidenstam på natten, men allt ordnade sig lagom iaf. så det va skönt, idag vet jag inte vad som händer. juste jag skulle klippt mig idag men missade det.. så det blir imorgon istället. I'll update you later.


idispidis och jag<3

Made in Germany..?

Heej, Alva gick hem för ett tag sen för att städa sitt rummeo. och nyss gick Therese för att träffa någon men hon lämna ALLA sina grejer kvar t.o.m hennes strumpor någonstans i huset. Fick damp ett tag när jag skulle starta datan eftersom inna när jag satt vid den så släktes skärmen och sen ville den inte visa skärmen när jag starta om typ tjugooo gånger. men till slut tog jag ur batteriet och satt in den igen och då funka det, Så yey för min smarthet... Nu försöker jag få tag på mamma som inte vill svara på sin mobil ungefär för över två timmar sen sa hon att hon skulle komma hem om en timme men jag har inte sätt henne än. Och hungrig kan man säga att jag börjar bli. Ska nu iallafall starta dvdn med Humanoid City Live! igen eftersom jag han kolla på halva innan datan bestämde sig för att hata mig. Alla elektroniska saker hatar mig.

i will never be alone

hej! margarita kom hit och bombade mig när jag städade, trevligt med lite sällskap. länge sen man träffa den bruden, och tatuera sig har hon också gjort. galeet snyggt! sen fick hon ryck och borstade mitt hår som inte blivit borstat på typ två veckor.. poor hair. hon plattade det och hade sig och nu är jag faktiskt snygg, sen har jag på mig mina galna blommiga leggins, känner mig fräck hehe.. där skulle det passa in med en smileys men har lovat mig själv att inte lägga in några smileysar alls i något inlägg, så ni får tänka er en blinkade gubbe efter där. fan vad rörigt det blev nu men jaja, vi ska väll chilla ett tag till och sen får vi se vad som händer senare, love to you all!









I love you





utbrott utbrott utbroooott

gklasjdks.. vill bara skrika, slå sönder saker.. mörda någon.. FAAN, är skit irriterad.. sen att det ringer 739 gånger i olika telefoner hela jävla tiden gör inte saken bättre.. måste hem nu, och städa.. skriver sen och lägger upp outfit.

In i mikron

Nu har jag, Alva och Therese vart på ica och handlat lite att äta. Alva köpte en Billys till frukost och Therese en redbull, FIIIINT. och nu har mina iphone börja funka igen. HALLELUJHA. Nu sitter vi och kollar på vänner eller de gör jag orkar inte kolla, jag är alldeles för trött för det. Idag fyller även Nathalie år så grattis på dig. Men jag antar att jag snart ska joina de andra och kolla på vänner.

när du vill precis när du vill..

godmorgon! jag fick sova på soffan inatt, karln slängde ut mig.. haha nejdå men jag somna framför vänner och sov där hela natten, rätt skönt men väldigt kallt haha. just nu sitter jag och cecilia och gör inget alls, hon fick igång sin iphone nu så hon är helt overhappy, haha fast det förstår jag. tänkte gå och göra lite breakfast nu, så skriver vi senare, peaace


söta lilla therese sover, hon kommer mörda mig för bilden men det är det värt..


NY DESIGN

nu är en ny header uppe! gosh vad vi har kämpat, men nu är den klar efter några aggresionsutbrott och pauser så.. var tvungen att göra om den också eftersom datan börja lagga när vi skulle spara bilden.. just nu är jag svettig, irriterad och har jävligt ont i ryggen, men det är bra ändå för nu har vi en klockren header, ska lägga mig och kolla vänner nu och sen blir det nog sleepy sleepy. peace

ahmen.. vi kan väll använda paint?

eftermiddagen har spenderats hemma hos cecilia med therese, vi har tagit mongolida bilder till våran kommande header, pillat med den och ätit mat, riktigt trevligt. jag sover här i natt och vi ska kolla igenom säsong två av vänner. vi ska kolla lite lite på färger till header och bakgrund, så.. i'll update you later!


Vad ska man skriva

Alva och jag kom typ nyss hem från stan. Vi drog och fika, och under fikan fick min mobil plötsligt lust att sluta fungera och vill fortfarande inte fungera så den måste jag nu lämna in. Alva köpte iallafall ett par blommiga leggins fast hon gick och leta runt i hela stan efter ett par svart vita men dom hitta hon inte. Nu väntar jag på att hon och Therese ska komma med Therese data sen ska vi fixa lite på vår header förmodligen.

såhär går jag runt idag..






alla dessa onödiga rubriker..

antony & the johnsons, pitabröd och juice. perfekt söndagsmorgon, eller morgon och morgon.. förmiddag, eller inte ens det, typ.. dag. jag vaknade iaf för ett tag sen och gick och kollade lite på beck och sen satte jag mig här som den nörd jag är haha. Therese smsade nyss och sa att hon skulle komma till mig om tio minuter, fint. idag vet jag inte vart dagen tar mig, men något vill jag hitta på iaf, kanske tar en fika på stan eller något. är ju trots allt bara tio dagar kvar på sommarlovet. jag längtar faktiskt, fast ändå inte.. jaja, får njuta av dom  här sista dagarna till fullo! jag visar dagens outfit snart, peace!


Humanoid City

Godmorgon

Jag sitter nu och kollar på tv. Anledningen att jag inte skrev igår var för att när jag kom hem så gick jag och la mig en stund eftersom jag inte mådde så bra, sen när jag vakna så var klockan helt plötsligt två på natten så då sa pappa att jag skulle sova. Så nu har jag vart uppe sen sex. Iallafall så drog vi till gränby igår där köpte pappa live dvdn på Tokio Hotels senaste konsert, Humanoid city. Sedan funderade vi på att åka till Guldvingeträffen eller vad det hette. för att va med på tysta minuten för farfar men det började regna och det hade vi inte kläder för så vi åkte hem. Ska nu klä på mig och vänta på att pappa ska komma hem, han är och hämtar någon ny boxer för tvn. Men ska fråga om han kan skjutsa hem mig.


Humanoid city


en stannfågel ger sig av

nu kommer 95% av sveriges befolkning hata mig om dom skulle läsa det här men... bort med sommarn och in med hösten! är trött på svensk sommar, halvkasst väder och jobbigt. man vet aldrig vad man ska ha på sig, om det är varmt eller kallt. på hösten är allt så lätt, på med ett par leggins, stor tröja, halsduk & converse och man är ready to go! sommarn är bra i juli, det är varmt och man kan sola och bada men nu är det bara jobbigt. VÄLKOMMEN HÖSTEN, I LOOVE YOU!

svett, slit & tårar

hej! kom alldeles precis hem, jag och therese cyklade hem i spöregn så ska hoppa in i duschen nu! hittade iaf lite saker på gränby, bara bas stuff's, lite tråkigt men väldigt nödvändigt!


strumpbyxor - gina tricot 59:-

vanligt svart linne - gina 99:-

världens mysigaste cardigan - h&m herr 249:-


my love to you is pure



nytt halsband, gott fika och fina släktingar, fin förmiddag! nu blir det gränby centrum med tess.

The Outfit'tah Of Today, höhö




jeans - BikBok
linne - h&m
cardigan - h&m


lät du henne komma närmre

upp och iväg, så såg min morgon ut.. eller iväg och iväg, hem! efter en kväll med therese har man nu hela magen tatuerad av tuggummitataueringar sminket kvar sen igår, känner mig riktigt fräsch.. ska snart tvätta bort sminket, äta frukost och hitta något att ha på mig för vi ska till min morfar som fyller år, grattis! visar vad jag har på mig sen, peace

In your shadow i can shine

Godmorgon

Nu har jag gått upp och sitter nu och kollar lite på disney channel, vi kom hem runt elva igår så jag gick och la mig då eftersom jag var rätt trött. men jag ska nu klä på mig för att åka in till stan, Pappa ska värdera ett halsband sen ska vi åka och äta får se vad det blir. måste även åka förbi mamma efter som jag glömde mina glasögon, Utan de lär jag inte kunna se så mycket på tvn. Idag kommer jag bara ta det lungt men mest för att det inte finns så mycket att göra om jag nu inte går ut till hästarna. Men hur kul är det.

fredag den sjätte augusti

hur ska man börja ett blogginlägg? jag börjar bara skriva, ska kanske hälsa? eller?
jaja, kvällen började med att jag och therese tog bussen till stan efter vi köpt tatueringstuggummin på ica, väl på stan gick vi runt och therese kom på att hon behövde tändare så det fixade vi och sen gick vi och kollade hur urf va, såg ingenting så vi kom på att det var längre in haha! så vi gick runt och sen gick vi förbi där min farfar bott och jag blev så ledsen, saknar han så mycket. iaf, så jag och therese gick till stationen för att möta marcus, inne i stationshuset så flippade vi ur totalt, börja moonwalka, framlänges, baklänges, you name it! haha. när marcus kom så hoppade vi på 2an till heidenstam och gick runt bara och snackade, trevligt värre! vid kvart i elva gick marcus buss så då stack therese till ludwig och jag gick hem till therese och nu sitter jag här och observerar när henne katt dödar och äter upp en harskrank.. fyfan så vidrigt.. ska återgå till mina jordnötter nu och slänger in en gammal bild, ciao!
världens finaste therese, jag älskar dig bästavän

ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll

therese kom helt plötsligt när jag satt ute, så vi gick in till mig och snackade massa skit, eftersom vi inte setts på typ två veckor.. just nu lyssnar vi på winnerbäck och therese fixar sitt hår haha, vi är så feminina av oss hihi.. ikväll ska jag eller vi kanske träffa marcus, trevligt värre. nu ska vi ut och göra heidenstam osäkert haha.. vi hörs!




Dagens låt


Kent - Skisser för sommaren


jag får liksom ingen ordning på mitt liv

mat och sällskap av härliga grannar, hade kunnat bli en riktigt lyckad kväll om man inte heter alva och har veckan som alla kvinnor bokstavligt talat hatar.. jag kan inte äta när den här äckliga veckan kommer och kan heller inte njuta av dagen och vara glad, allt blir så jobbigt. värken börjar gå till överdrift och jag vet inte vad jag ska ta mig till, proppar i mig alvedon efter alvedon i hopp om att det ska hjälpa vilket det inte gör..
kände för att klaga lite och nu ska jag ta med mig kameran ut och umgås lite, hörs snart!


shorts - cubus
linne -  h&m
cardigan - h&m

Hope There's someone..

jag kom hem alldeles nyss och tänkte bege mig och sola men hittar ingen som vill sola med mig, så får gå ensam till solariumet.. det va inte så varmt ute som vi trodde så blev inte så långvariga, men hann iaf med att doppa mig till rumpan och äta lite mat och glass. så det var trevligt. nu ska jag hitta någonting att ha på mig sen sola och sen kanske sticka ner på stan och kika lite, får se!


macka<3


älskade lillebror

lite småsöt ändå haha

hade kunnat bli en fin bild utan mongolid till bror


F R E D A G

Har nyss suttit och kollat på vänner, ska nu hoppa in i duschen sen ska jag packa för helgen om det nu finns nåt allt ligger väl som vanligt i tvätten. Och en tröja som jag vill ha har ju självklart Alva..Och på tal om det jag skulle gärna vilja ha tillbaka kläderna Alva. Medans jag sen väntar på pappa ska jag nog lägga mig och läsa så jag nånsin blir klar med boken. Efter det drar vi iväg till Jimmy (farbror) tror jag. får hoppas att man inte somnar med tanke på att jag inte gått och lagt mig än, Smart..



Metric - All yours


The first cut is the deepest

ändrade planer ropar mamma och påstår att vi ska till björklinge och bada hela familjen, städtrött som jag är så nappade jag direkt på ideén, slängde på mig badkläder och stressar resten av familjen genom att ha på hög musik och ropa nu nu nu! haha ibland är jag verkligen som ett litet barn, men det är fint det med!


bild från igårkväll när jag inte var i mina bästa dagar..

I feel your fists and i know its out of love


fistful of love - Antony & The Johnsons, kan vara världens bästa låt.

vaknade för ett tag sen och har vart upp och letat frukost men hittade ingenting, blir så irriterad på sånt, när man väl är hungrig så finns det ingenting. men ska väll ändå upp nu och äta några gamla brödsmulor och sen ska jag ta mig till heidenstamstorg och sola och sen ska jag hem och städa, mitt rum är katastrofartat haha.. sen vet jag inte vart dagen för mig, i'll update you later!

Now i'm all yours

Metric - All yours


Nu blir det utloggning för mig. Imorgon bär det av hem till  farbror tror jag, vi skulle typ förbereda för begravning där .efter det drar jag hem till pappa där stannar jag förmodligen hela helgen om jag nu inte dör av allt tråkigt och åker hem, annars får jag väl titta på disney channel haha.

bara för att jag har extremt tråkigt

1. Har du ett par rosa string? – nej det har jag inte
2. Vem var den senaste du kramade? - charlie
3. Vad har du för bhstorlek? - 75 d
4. Trivs du med det? – oftast
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? inte så att jag har räknat precis
6. Vad gjorde du inatt? – jag sov
7. Och i förrgår natt? - då sov jag också
8. Vad gör du innan du ska sova? – borstar tänderna och tänker
9. Kan du prata med din mamma om allt? – ja
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? – absolut
11. Har du varit gravid? – nej!
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - nej, skulle bli förvirrad
13. Choklad eller glass? - beror på vilket humör jag är på
14. Push-up eller T-shirtbh? - push-up
15. String eller hipsters? – hipsters
16. klackskor eller gymnastikskor? – inget av dom, converse<3
17. Kjol/klänning eller jeans? – jeans

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - nej, tror inte
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - nej
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror inte det
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? – nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – ja, jag insåg det igår
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej, tror på intresse, men för kärlek krävs det att man känner personen

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? – nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? – nej inte allvarligt, haft tanken, men inte helhjärtat
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - inte direkt
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – ja
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – kanske
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - tyvärr ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - det gör den ju?

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? – ja!
3. Är du fundersam? – det är jag alltid
4. Är du uttråkad? – ja
5. Är du tysk? - nej
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - har aldrig vart
7. Gillar du någon just nu? - nej

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? – 22.26
2. Namn? - alva
3. Vart bor du? – uppsala
4 Hur många barn vill du ha? – 2
5. Vill du gifta dig? - nej
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - tänker inte när jag äter, jag bara äter
7. Har du ätit sushi? - ja
8. Favoritglass? – twister
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – 4
1. Skulle du vilja vara längre? – nej
2. Skulle du vilja väga mer? – nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? – nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? – nej

Kan
1. Kan du röra på öronen? – nej
2. Kan du slicka dig på näsan? – nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – nej
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – ja
7. Kan dina vänner lita på dig? – ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – ah
9. Kan du suga? – på?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja

Har

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – ja
3. Har du syskon? – ja
4. Har du ljugit på någon fråga? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – ja
6. Har du varit full den här månaden? - nej
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre - ja
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är två år äldre? ja


we live together in a photograph of time

nyss hemkommen ja. just nu sitter jag och äter middag, eller något liknande iaf, lite mackor och fil & lyssnar på antony & the johnsons. livet är bra härligt ibland! snart kommer resterande av min familj hem efter en dagskryssning till åland, ska bli intressant att se hur mycket godis dom köpt den här gången, brukar bli en del på såna där kryssningar har jag erfanhet av, dels därför jag inte följde med haha. iaf så har min dag vart riktigt bra, började med att jag mötte upp charlie vid musikbörsen för han skulle köpa trumpinnar så det gjorde han och sen så gick vi och åt på mc donalds, gick runt lite i affärer och bara pratade, skönt att prata honom! vi tog trebussen till morgongåva då ja somna på bussen och charlie spelade trummor på mig utan att jag vakna haha.. väl framme i morgongåva så spelade vi lite trummor och kollade på film, riktigt fint! bussen hem gick väldigt segt så jag räknade alla sätena i bussen, inte okej. åh såg föresten världens snyggaste killen på 2an hem till heidenstam från stan.. gud, ljusa dreads och världens finaste ögon haha..


ibland är man bra snygg


stephanie gästbloggar

Vi kom precis hem till cecilia och ska snart köra rock band kul! Först ska jag berätta lite om vårat besök på gränby .. vi gick in till miqmaq där det vanligtvist brukar dofta bra men halvvägs in så kvävdes vi av nå svettlukt fyfaan sen när vi skulle ut igen så vare inga kvar så vi tänkte att det inte lukta längre så ja andades som vanlit och söp i mig ännu en riklig mängd skiitlukt .. Sen fastna vi i akademibokhandeln pga nå killer bok. Det va massa bilder på 'traditionella' maträtter runt om i världen .. Asså vad tänker folk med när dom sitter och äter tex kopenis, fisksperma, ollon, hjärna m.m ? Kan det verkligen vara så gott? Hursomhelst så va det inte direkt dagens höjdare men vi lyckade få en bild på våran favorit, fisksperma hehe. Sen va vi inne på rocks som nu orsakat min deprission, hittade nämligen en Tokio Hotel tröja så JÄVLA SNYGG .. sen satt vi på en rosa bänk och pratade om allt mellan himmel och jord. Ärligt talat så har jag ALDRIG haft tråkit när jag är med cissi haha vad ska man skriva mer än att vi kämpde oss upp för en brant backe men misslyckades totalt gick alltså av cyklarna.


fish sperm..


The drug's don't work

just nu befinner jag mig hemma hos charlie i morgongåva och lyssnar på musik. vi har nyss kollat på kollat på kick ass, den va väldigt speciell haha.. men nu ska vi ut tror jag men ville bara ge en snabb update, peace


Attention

Nu är man uppe lite sent , men ändå gick jag och la mig så mycket tidigare än vad jag brukar göra. Jag antar att det inte spelar någon roll när jag går och lägger mig jag vaknar ju endå bara samma tid. Hoppa iallafall ut ur duschen nyss och nu ska jag bara klä på mig sen ska jag lämna filmen uppe vid ica och möta min kära Stephanie henne har jag inte träffat sen skolan sluta så det ska bli väldigt kul. Vi ska iallafall iväg till gränby för att kolla lite kläder jag behöver verkligen hitta nåt nytt.


Stephanie, Love you sweetie


vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt







today i am wearing this höhö! bara massa konstiga kläder som jag inte vet var dom kommer ifrån, men det är nice! nu ska jag kila till bussen som ska ta mig till stan och charleeey! wiho!


nästa: frukost!


her eyes are underneath the ground

godmorgon! jag vaknade alldeles nyss och nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, för klockan ett ska jag vara på stan och möta charlie. sen ska vi ta bussen hem till honom i morgongåva och bara umgås, längesen jag träffa honom nu.. får se om therese skulle komma ikväll isåfall kanske jag sover över annars tar jag bussen hem ikväll. så jag får se om jag får tag i en data hos charlie så då kan jag uppdatera annars får ni ju iallafall cecilias inlägg! nej men jag skriver iallafall ett inlägg innan jag åker, peace! 

<3

Antony & The Jacksons - Fistful Of Love

nu blir det vänner och sova, ville bara tipsa om en underbar låt, godnatt


levande begravd

jag säger bara oh my fucking god vad jag var rädd under hela jävla filmen.. shit, helt annorlunda alla andra beckfilmer, men den va skitbra! och mikael persbrandt.. vad ska man säga? jag satt och log hela tiden han var med i bild, fan så kär jag är i den karln! i en läskig scen råkade jag knocka nagham så vi båda börja asgarva när det var helt tyst i biosalongen, alltid lika roligt haha! innan bion mötte jag som sagt älskade soffan och vi gick och köpte varsin sallad på cupido och satte oss vid ån och åt och pratade, sen träffade vi tony så vi snackade lite med han ett tag sen gick vi en promenad runt i uppsala och upptäckte hur fint det faktiskt är här, sen såg vi en röda korset skylt och blev sjukt stolta över att vi bor i sverige, för sverige var nämligen först med lagen om att det ska vara olagligt att slå barn, vi träffade också på yvonne, en tjej som får mig att återfå tron på mänskligheten! världens skönaste brud, helt genomärligt och naturligt vacker! tog tyvärr inga bilder måste börja med det.. men först måste man kanske måste skaffa en kamera.. eller åtminstonde en mobil för just nu verkar det som att jag kommer från stenåldern.. ha ha! nej men nu ska jag gå och äta något tror jag, ha en fortsatt trevlig dag allihopa!


Lite kort små saker om mig

Lite saker om mig:

- Jag har svårt att visa känslor.

- Jag äter nästan ingenting.

- Jag är halv finsk.

- Jag har väldigt stor insektfobi, och det gäller ALLA insekter.

- Jag gillar inte att sola eller bada.

- Jag är väldigt envis och kan bli jävligt sur när jag inte får som jag vill.

- Jag gillar att skriva berättelser.

- Jag älskar att vara barnslig ibland.

- Jag älskar att läsa när jag har tid.

- Om jag kommer på något jag vill göra vill jag alltid göra det direkt.

- Jag blir väldigt rätt arg och stör mig på små saker.




I'LL BE THERE FOR YOU

nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan få hennes tröja och sen ska jag ta bussen till stan för att träffa sofie, va längesen jag träffa henne så känner att jag måste prata ut med henne! vid kvart över åtta ska jag möta nagham och sen ska vi gå på niobion, det blir mysigt. hoppas cecilia skriver något ikväll för jag skriver inte förens jag kommer hem, vid elva ungefär. ha en bra kväll!




inte världens bästa bilder kanske men dom duger.


Hyrfilm.

Nu har vi kollat på hyrda filmerna, det slutade med att det blev två eftersom vi hyrde via datan och jag och Johanna råka hyra den. Och den hade redan Josefine sätt så då hyrde vi en till. Filmerna blev, Alice i underlandet
och American virgin. Nu har Josefine gått iallafall så nu ska väl jag och Johanna försöka komma på något att göra.


johanna


josefine




American virgin måste vara en av dom konstigaste filmer jag sätt


M I N S O M M A R

har ingenting att skriva så jag tänkte lägga in lite bilder från min sommar!




















lite bilder från min sommar, hope you enjoyed it!


Live Every Second

God morgon

Nu har jag vaknat upp Alva gick hem ungefär en timme sen för hon mådde inte så bra. Nu ska jag upp och tvätta håret sen drar jag ner till torget för att möta upp Johanna som skulle fixa tid och frisören. Och klockan 12 kommer Josefine, henne har man inte sätt på länge. Vi tänkte iallafall hyra en film. Få se vad det blir.


en asgammal bild på mig och Josefine.


staying forever young..

vaknade hemma hos cecilia av att jag hade typ kramp i magen, kunde inte ligga still så reste mig upp, klädde på mig och lånade första säsongen av vänner och gick hem. en jävla tur att det bara är typ tvåhundrameter mellan oss för när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och börja nästa gråta, kan inte beskriva smärtan.. Kollade lite på beck och så gick det över, konstigt vilken effekt gunvald har på mig alltså.. Vid halv sex ska jag möta sofie på stan efter hon har slutat sitt jobb och så ska vi väll strosa runt lite antar jag, jag är väldigt sugen på bio ikväll får se om sofie hakar på annars blir det biomys ensam. men det kan vara mysigt det med! nu ska jag ta och göra lite frukost och sätta på vänner, i'll update you later!


freedom<3


O N L Y weird P I C T U R E S


vänd10a, haha vad fult det ser ut när man skriver det..


ja.. det handlar om att bjuda på sig själv, alva ''labanbarn'' mjöbäck


första bilden på cecilia i bloggen, det firar vi med champagne.. öh..


cecilias extremt snygga byxor som hon gjort själv, för små är dom, men fan så snygg jag är i dom


chocolate<3<3<3


här har alva äntligen fångat kattfan efter en kattjagning i ungefär tio min, nils ser inte så glad ut..



mumsmums


so when I’m lying in my bed thoughts running trough my head.

hur bra kondis har man om man blir andfådd av att sola solarium? ställer mig själv den frågan och blir ännu mera peppad att börja gymma, känner att det här inte är okej. men jag har tur att jag har bra pigment för brun blev jag så det var värt det. hur kommer det sig att jag alltid blir brunast i ansiktet?! men men, ska sola en gång till den här veckan för att jag känner att jag har missat ganska mycket av solen denna sommar.. det har spenderats alldeles för mycket tid framför datan. tror jag har badat 2 gånger den här sommarn och solat kanske.. 5.. det är inte okej! snart ska jag kila över till cecilia som har sovit fram till nu! så henne ska vi pigga upp, får se om jag kanske sover där men det får vi se sen.

min webbcam suger, syns mer irl!


outfit och bilder från semestern!

så här går jag runt idag:


linne - kan dee shop, ingen aning vad det kostar, vann det!
jeans - BikBok ca 150 :-

eftersom jag inte har så mycket att skriva slänger jag in lite bilder från min visit i linköping!


min fina mamma ♥


älskade pappa och jag


efter en awesome karusell på skara sommarland!


jag och min choklad ♥


pappa, moltas bror & jag


igen ♥


jag älskar dig världens bästa bror ♥


promenad i gränna


såhär ser ungefär 30% av våra bilder ut, med mig som en idiot i hörnet!


Glass och Vänner!

sen jag vakna har jag haft ont i huvudet så nu ska jag tar jag en tablett och startar första säsongen av vänner och tar lite glass i mjukiskläderna. Vänner måste vara en av dom bästa serierna som finns. Jag har säkert sätt alla avsnitt över tjugo gånger och det är ju för att jag inte kan tröttna på serien. Även om man sätt ett avsnitt man skrattat till så många gånger så skrattar man ändå när samma skämt man hört flera gånger kommer. Jag fattar inte varför dom inte ville göra en film av de? Ska även försöka på tag på johanna för att se om hon skulle va med josefine ikväll.





bury all your secrets in my skin

tänkte att ni inte vet så mycket om mig, alva alltså, så tänkte skriva upp lite saker om mig som gör att ni kanske får en bättre inblick på hur jag är!

- jag röker eller dricker inte. tycker det är så jävla ovärt. för det första får jag inte dricka, för det andra vill jag inte tappa kontrollen, det kostar pengar, det är skitäckligt, och jag vill inte göra något bara för att alla andra gör det. jag går min egen väg.

- jag älskar skolan. under sommarlovet saknade jag vissa lektioner i skolan, jag saknar att lära mig saker, att visa vad jag går för. att känna att jag har lyckats med något om jag får mvg på ett prov tillexempel. älskar känslan av att lyckas med något som har betydelse för min framtid.

- det finns inget bättre än en bra bok enligt mig, hittar jag en bra bok sträckläser jag, då kan inget hindra mig. jag läser allt, allt från småkassa kärlekshistorier till tyngre saker. om man mår dåligt är det bästa tipset att läsa, man kommer bort från sitt egna liv och kommer in i ett annat och glömmer sina egna problem, iallafall för en stund.

- jag älskar att umgås med äldre människor, nu menar jag inte dom som är fyra år äldre utan typ vuxna, jag finner det lättare att starta bra diskussioner med äldre. sen att diskutera är så underbart, att få säga vad man tycker, att stå för sina åsikter. älskar det!

- nu får det här mig att låta som den där duktiga flickan, det är jag verkligen inte, jag har mina brister jag också. jag är tillexempel sån att jag måste alltid ifrågasätta allt, verkligen allt. tycker jag att någon har fel så måste jag få dom att tycka som jag (dvs.. det rätta...) och sen blir jag väldigt lätt arg och irriterad, kan helt utan anledning flippa ur och börja slå i en vägg skrika på mamma utan att hon gjort något, men det går alltid snabbt över, har riktiga humörsvängningar haha..

- jag är väldigt öppen och ärlig, om jag tycker något säger jag det till personen det handlar om. varför gå runt och tycka saker utan att uttrycka sig?

så, det var lite om mig!


...

vet inte om jag ska vara lättat eller besviken på dig. vet inte vad jag ska känna..
jag förstår och jag tror det är bäst såhär.

Inge MP!!

En sak jag inte riktigt kan få in i skallen är att skolan börjar snart, Sommarlovet har gått skit fort och jag har typ inte gjort något annat än att sova bort det. Men jag får väl skylla mig själv. och Ungefär tre veckor efter vi börjat drar vi íväg på prao det tycker jag va lite tidigt. Men jag ska iallafall jobba på ofvandals. Som jag praoa på förra gången fast den här gången så praoar jag ju Alva oxå där . Hon kanske tröttna på kebab. Med tanke på hur mycket kebab hon åt på sin prao. Jag undrar om hon kom rullande ut när praoen var slut? Nej men seriöst vi har bestämt att börja gymma hur det nu ska gå. Alva har bestämt att från och med nu ska vi inte äta typ glass och sånt med oändligt mycket socker och sånt i. Jag undrar hur det ska gå för mig lixom kakmonstret som jag är. Men vi får se hur det går.
och Alva nej Mikael Persbrandt är inte det snyggaste människan i världen jag kan inte fatta varför du tycker det!

jag säger bara Nej!


världens snyggaste människa

 
jag älskar honom, helt ärligt.. världens snyggaste, sexigaste, mest underbara människa! skulle göra allt för att få träffa honom. han får mig att må bra, kollar på alla beckfilmer om och om igen.

Mysig kväll

det vart en väldigt fin kväll, och kommer fortsätta bli antar jag. Vid fem kom Marie hit och vi satt och prata lite och sen gick vi alla i familjen ut och grillade, otroligt gott. Vart några heta diskussioner, det är så härligt att diskutera, finns inget bättre. Min kusin Filip kom senare och vi umgicks hela familjen tills nu då han tog en taxi. känner att det här vart ett väldigt dåligt inlägg med kasst innehåll men har inte så mycket att skriva och pratar med dom andra, skriver mer senare tror jag! har tyvärr inga bilder, är så dålig på att ta kort.. ska bättra mig!


Psykhem..

Nu har jag och Alvat kommit hem från stan, eller det var ju ett tag sen men eftersom jag inte sovit nåt så somna ja när jag kom hem. Hitta inget att köpa men vi gick och fika på Waynes Coffee där satt vi båda och undra hur det skulle va om vi båda åkte in på psykhem. Vi båda vet nog att det skulle bli katastrof om det hände med tanke på hur vi är. Sen gick vi och boka tid hos frisören så innan skolan hinner jag byta min färg. Resten av dagen kommer jag förmodligen sova eftersom jag har vänt på dygnet alldeles för mycket.

EGOEGOEGO

fan nu blire mycket inlägg men har man inget att göra blir det lätt så.. jaja, här kommer massa egobilder bara för att jag älskar mina nya byxor och känner mig snygg idag, som omväxling liksom. ha ha..




stuff's from BikBok


fråga, svar & nya jeans!

fråga: vart har du köpt din blommiga tunika/dress någonstans??...asnygg:)

svar: tack! den är köpt på bikbok, på rean. Tror den kosta typ 100 spänn eller något, vet inte om den finns kvar dock!

på stan idag hittade jag ett par jeans på bikbok, trehundra stod det på prislappen, skitbra tyckte jag. väl framme i kassan säger hon att det är halva priset på dom så dom gick på 150 ynkliga kronor, vilket fynd. Efter jeansfyndet gick jag och cecilia till Waynes och åt lunch, mysigt. snart kommer min mormor och morfar hit och senare kommer min faster, trevligt!





nya jeansen, dom är lite halvkorta, så inga vinterbyxor kanske men men.


och så en liten bild på mig!


hakuna matata

jag befinner mig fortfarande hos cecilia, jag somna med kläderna på igår så nu är jag frääscha bruden haha. Cecilia virrar runt och funderar på vad hon ska ha på sig medans jag vill hem och byta kläder och sådant, Vi ska ner på stan för jag ska köpa jeans som cicci redan nämnt i ett tidigare inlägg. har inte så mycket att skriva men då jag väntar på cicci som fick ett ryck och tvätta håret så känner jag mig tvingad till att pressa fram några extra rader i detta fina inlägg.. jag vet verkligen inte vad jag ska skriva så ja slänger in en gammal cambild från cecilias data.


jag & therese för ett tag sedan

M O R G O N

Morgon eller kanske inte morgon eftersom jag inte sovit, Alva ligger och sover vi kollade ju på film hela natten eller snarare jag Alva somna efter mindre än halva andra filmen, Hon ser rätt rolig ut när hon sover, och jag ska nog själv sova snart en liten stund. senare idag  ska vi nog  till frissan för att boka tid förhoppningsvis. Jag ska ju kanske färga håret till ny färg om det går. Efter det drar vi nog till stan Alva ska leta/köpa ett par jeans hon har själv sagt att hon ska sluta använda mjukisbyxor ute. Jaa vi får se hur det går... får se om jag kan inte något självlägger säkert upp bilder senare idag.

vägg vi såg i malmö, väggen var helt full av graffiti


Baking Caking

chokladbollar, mjölk & filmer, så ser min och Cecilias kväll/natt ut, inte särskilt spännande kanske men mysigt. själv har man stått och kämpat och svettats när man rulla dom där jävla bollarna men cicci ska ändå klaga på att dom blev förstora.. kvinnan har inga gränser alls.. medans bollarna står i kylen på svalning så håller jag på att somna, som vanligt.. är riktigt trött av mig på kvällarna om jag inte är väl sysselsatt, inte så kul men ändå rätt bra för man har ju inga sömnproblem direkt.. nej nu känner jag att jag bara babblar på om ingenting så ska avsluta här, men uppdaterar förmodligen senare eller imorgonbitti.

peppad till max alltså...

ingredienser om ni inte såg det.

gravid i nionde månaden..

in action

Wild Child & Big Mommas House


01-08-2010

Nu är vi båda hemkomna efter våra små resor i olika delar av detta avlånga land. Cecilia körde en visit i Malmö som tyvärr inte blev så långvarig pga personliga själ, och Alva var i Linköping och besökte Skara Sommar land, Gränna och Visingsö. Nu är vi hemma hos Cecilia och har kämpat och slitit med denna blogg som inte tyvärr blev så lyckad men vi ändrar nog den inom kort. Nu ska vi hitta på något och vi slänger nog upp något litet inlägg senare.


sanningen bakom oss..